Actualitate

ILEGALITĂŢI: Cei trei care-au furat Floreştiul

<p><strong>Trei tineri au furat timp de aproape doi ani bunuri de câteva mii de euro din apartamentele, maşinile şi magazinele din Floreşti.

Cei trei hoţi, Iulius M. de 25 ani şi Adrian M. de 20 ani şi un minor de 15 ani, din Floreşti, furau îmbrăcăminte, aparatură electronică, echipamente sportive fie din locuinţe, fie din autoturisme şi societăţi comerciale.


Cea mai recentă faptă a celor trei a avut loc în perioada 20-23 decembrie 2012 când au intrat într-o locuinţă din Floreşti şi au furat articole de îmbrăcăminte, aparatură electronică, ceasuri de mână, echipamente sportive, obiecte decorative în valoare totală de 6.000 euro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, „cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că aceştia, în perioada aprilie 2011- decembrie 2012 au comis 11 acte materiale de furt (furturi din autovehicule, furturi din locuinţe şi societăţi comerciale). Prejudiciul cauzat este estimat la suma de 18.185 lei”.


În prezent, hoţii au fost reţinuţi urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter