Actualitate

Ninsori: 500 de zboruri anulate preventiv spre aeroporturile din Paris

<p><strong>Aproximativ 500 de zboruri programate pentru duminică spre cele două aeroporturi din Paris au fost anulate cu caracter preventiv din cauza ninsorilor care sunt prevăzute să se abată asupra regiunii începând de sâmbătă seară, informează sâmbătă Direcţia Generală a Aviaţiei Civile din Franţa (DGAC), citată de AFP. </strong>

DGAC arată într-un comunicat că a cerut companiilor aeriene să reducă numărul zborurilor pentru ziua de duminică cu 30% pe aeroportul Charles de Gaulle şi cu 20% pe cel din Orly. Acest lucru reprezintă o anulare a 380 operaţiuni pe Charles de Gaulle şi circa 100 pe Orly, a declarat pentru Efe un purtător de cuvânt al DGAC, care a precizat că speră ca situaţia să revină la normal în cursul zilei de luni. 
Autorităţile au recomandat călătorilor să intre în contact cu agenţiile aeriene înainte de a se deplasa la aeroport pentru a şti dacă vor putea face călătoria. Totodată, autorităţile au avertizat că zăpezile vor îngreuna deplasările în toată regiunea capitalei franceze  în cursul zilei de duminică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter