Actualitate

Ce se întâmplă când se CIOCNESC INSTITUȚIILE….la propriu: Un poliţist de la CRIMINALISTICĂ a lovit mașina de la MEDICINĂ LEGALĂ

<p><strong>Un poliţist de la Serviciul Criminalistic al Poliţiei Judeţene Hunedoara a fost amendat, vineri, şi a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile după ce, aflat la volanul autoturismului său, nu a acordat prioritate şi a lovit o maşină a Serviciului de Medicină Legală, dar şi o maşină parcată. </strong></p>

 


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspector Bogdan Niţu, a declarat că poliţistul de la Serviciul Criminalistic era în afara orelor de serviciu şi se afla la volanul maşinii sale, în centrul Devei.

La intersecţia străzilor Saturn şi Mărăşti, autoturismul condus de poliţist a lovit o maşină a Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, după care a intrat într-un altă maşină care era parcată pe marginea străzii.


"Tamponarea a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. Şoferul vinovat de producerea accidentului, care face parte din structura Poliţiei Judeţene Hunedoara, se afla în afara serviciului. El a fost sancţionat cu suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile şi cu o amendă de 420 de lei", a spus inspectorul Bogdan Niţu.

Poliţistul implicat în accident este agent şi este încadrat ca fotograf criminalist la Serviciul Criminalistic al Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter