Actualitate

Interpretul piesei "Eins, Zwei, Polizei", Fabio Frittelli, s-ar fi SINUCIS

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/08/l43-fabio-frittelli-130206200058_medium.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fabio Frittelli, solistul grupului Mo-Do, care a avut succes pe plan internaţional cu piesa "Eins, Zwei, Polizei", a fost descoperit decedat, la vârsta de 46 de ani, în domiciliul său din oraşul italian Udine, presa locală susţinând că este vorba de o sinucidere. </strong></p>

 


Potrivit presei italiene, ar fi vorba de o sinucidere, informează rtbf.be.

Un prieten al cântăreţului Fabio Frittelli, îngrijorat de faptul că nu mai avea veşti de la acesta de câteva zile, este persoana care a alertat poliţia. Agenţii de poliţie italieni au descoperit, joi, trupul neînsufleţit al artistului, care s-ar fi sinucis în reşedinţa sa din Udine. Nu sunt cunoscute deocamdată motivele din spatele gestului său.


Mo-Do, un grup italian compus din trei DJ-i şi un solist, a compus cântece în limba germană. Cel mai cunoscut dintre acestea, "Eins, Zwei, Polizei", a făcut furori în vara anului 1994 şi a ajuns pe primul loc în topurile muzicale din Germania, Austria şi Italia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter