Actualitate

VIDEO: Razie printre prostituatele din Cluj. Două au fost prinse „în acțiune”

<p><strong>În perioada 29 ianuarie- 07 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca împreună cu jandarmi au organizat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei şi proxenetismului. </strong></p>

Poliţiştii au constatat în flagrant delict 2 infracţiuni de prostituţie şi au  aplicat 115 sancţiuni contravenţionale privind ordinea şi liniştea publică. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la suma de 57.000 lei.

 


Sex în Piața Cipariu

În data de 31 ianuarie, în jurul orei 02.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au prins-o într-o parcare din Piaţa Cipariu pe ROWENA O. de 25 ani, din Cluj-Napoca, care întreţinea raporturi sexuale cu M.C. într-un  autoturism contra sumei de 80 lei. Suspectei i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie.
În ziua următoare, în jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au prins-o pe  AUGUSTINA G. de 29 de ani care întreţinea raporturi sexuale pe strada Joszef Attila cu  S.Z.A. contra sumei de 100 lei. Femeia este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter