Actualitate

Alegerea vicepreşedintelui CSM programată la 13 februarie. Deciziile de revocare ale lui Ghica şi Danileţ, la aceeaşi dată

<p><strong>Alegerea vicepreşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii şi deciziile de revocare din CSM a judecătorilor Alina Ghica şi Cristi Danileţ vor fi luate în discuţie în şedinţa din 13 februarie a Plenului CSM.

Condiţia ca alegerea vicepreşedintelui CSM şi revocările judecătorilor Ghica şi Danileţ să fie discutate în aceeaşi dată a fost pusă de către Secţia de judecători a CSM.


Judecătorul Adrian Bordea, reprezentantul magistraţilor instanţei supreme în Consiliul Superior al Magistraturii, şi-a anunţat, marţi, candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al CSM, în urma şedinţei Secţiei pentru judecători a forului.

Judecătorii Cristi Danileţ şi Alina Ghica şi-au retras candidaturile la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, înaintea şedinţei din 23 ianuarie a Plenului CSM în care urma să aibă loc alegerile pentru această funcţie.



Citeşte şi:


Danileţ: Am onoare, dar nu am motiv să demisionez


Judecătorii clujeni au votat pentru revocarea lui Cristi Danileţ din CSM

Ultimele Stiri
abonare newsletter