Actualitate

Locaţia pentru Peninsula e sigură! NU sunt probleme juridice

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/05/12peninsula.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Valea Gârbăului rămâne locaţia certă de desfăşurare a festivalului Peninsula care va avea loc anul acesta la Cluj-Napoca în perioada 18-21 iulie.</strong>

Primarul Emil Boc a declarat astăzi că nu sunt nici un fel de probleme legate de terenul de 10 hectare unde va avea loc festivalul Peninsula, astfel că, cel puţin anul acesta şi anul viitor Peninsula se va desfăşura pe Valea Gârbăului. „În acest moment, Primăria Cluj-Napoca deţine, potrivit Hotărârii de Guvern, dreptul de a administra acest teren şi aşa cum am spus la lansarea acestui festival, anul acesta nu avem niciun fel de probleme pentru că Primăria deţine toate drepturile legale. Vom continua parteneriatul cu Ministerul Apărării şi anul viitor. Oricum avem soluţii pentru festivalul Peninsula în anii următori şi în altă parte a oraşului dacă acolo nu se va mai putea organiza, dar deocamdată pentru perioada aceasta nu avem probleme”, a explicat Boc.

Festivalul Peninsula, care a avut loc în ultimii 10 ani la Târgu Mureş, a reunit de-a lungul timpului sute de artişti, printre ei numărându-se Korn, Europe, The Rasmus, Nine Inch Nails, Exploited, Theatre of Tragedy, Iggy Pop.



Citeşte şi:
OFICIAL: PENINSULA se mută la Cluj


Vezi care au fost MOTIVELE care au dus la mutarea festivalului Peninsula la Cluj


abonare newsletter