Actualitate

MEXIC: Dresor SFÂȘIAT de un tigru în timpul unei reprezentaţii cu public

<p><strong>O tragedie s-a produs la circul Suarez din Mexic, după ce un tigru bengalez şi-a atacat dresorul chiar în timpul unui spectacol.

Incidentul a avut loc sâmbătă în timpul unei reprezentaţii în oraşul Etchojoa (statul Sonora). Potrivit publicaţiei Proceso.com.mx, care citează surse ale poliţiei, unul din tigri s-a năpustit asupra lui Alexander Crispín (35 de ani) în mijlocul reprezentaţiei. Felina şi-a înfipt colţii în gâtul dresorului şi l-a târât prin arenă. Tigrul şi-a slăbit strânsoarea de moarte doar după ce angajaţi ai circului s-au grăbit să vină în ajutorul dresorului şi, timp de câteva minute, au încercat să-l scoată din fălcile prădătorului.

Alexander Crispín a fost transportat la spital, dar medicii nu au mai putut să-l ajute; a murit din cauza şocului şi a pierderii unei mari cantităţi de sânge.

În momentul atacului, spectatorii au sărit speriaţi de pe locurile lor, încercând să fugă din sală. După cum relatează presa mexicană, tigrul bengalez a fost ucis în cele din urmă de un coleg al dresorului.

Dresorul era născut în SUA, iar în Mexic lucra cu contract în trupa circului Suarez.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter