Actualitate

UPDATE: EXPLOZIE la ambasada SUA din Ankara: Mai multe persoane au fost rănite

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/01/sua-steag.jpg" border="0" width="457" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></strong></p> <h2>UPDATE:</h2> <h2>Explozia din apropierea ambasadei SUA din Ankara, atentat sinucigaş</h2> <p><strong>Explozia produsă vineri în apropierea ambasadei Statelor Unite din capitala Turciei, Ankara, a fost atentat sinucigaş, transmit agenţiile de presă internaţionale.



Un atacator sinucigaş a acţionat dispozitivul explozibil pe care îl avea asupra, vineri înaintea prânzului, la o intrare secundară în ambasada Statelor Unite ale Americii. Cel puţin doi membri ai dispozitivului de securitate şi-au pierdut viaţa.

Se pare că deflagraţia s-a produs după punctul de control din faţa misiunii diplomatice americane la Ankara.


 


O explozie de origine nedeterminată a avut loc vineri în apropierea ambasadei Statelor Unite la Ankara, mai multe persoane fiind rănite, a anunţat postul de televiziune NTV.

Deflagraţia, produsă pe o stradă din vecinătatea ambasadei, nu a cauzat pagube în interiorul misiunii diplomatice, a anunţat postul de televiziune, adăugând că numeroase ambulanţe şi vehicule de pompieri au fost trimise la faţa locului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter