monitorulcj.ro Menu
Actualitate

UPDATE: EXPLOZIE la ambasada SUA din Ankara: Mai multe persoane au fost rănite

UPDATE: Explozia din apropierea ambasadei SUA din Ankara, atentat sinucigaş Explozia produsă vineri în apropierea ambasadei Statelor Unite din capitala Turciei, Ankara, a fost atentat sinucigaş, transmit agenţiile de presă internaţionale.

Un atacator sinucigaş a acţionat dispozitivul explozibil pe care îl avea asupra, vineri înaintea prânzului, la o intrare secundară în ambasada Statelor Unite ale Americii. Cel puţin doi membri ai dispozitivului de securitate şi-au pierdut viaţa. Se pare că deflagraţia s-a produs după punctul de control din faţa misiunii diplomatice americane la Ankara.

 

O explozie de origine nedeterminată a avut loc vineri în apropierea ambasadei Statelor Unite la Ankara, mai multe persoane fiind rănite, a anunţat postul de televiziune NTV.

Deflagraţia, produsă pe o stradă din vecinătatea ambasadei, nu a cauzat pagube în interiorul misiunii diplomatice, a anunţat postul de televiziune, adăugând că numeroase ambulanţe şi vehicule de pompieri au fost trimise la faţa locului.