Actualitate

INCREDIBIL: Guvernul Ponta decapitează TVR Cluj. După 11 ani, directorul Romeo Couți ar urma să fie înlocuit cu un jurnalist de casă al PSD

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/31/colaj.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cunoscuții jurnaliști clujeni Ciprian Aron (Realitatea TV Cluj) și Ionel Lespuc (ziuadecluj.ro) anunță pe blogul facemmedia.blogspot.ro iminenta schimbare din funcție a directorului TVR Cluj, Romeo Couți (<a href="http://facemmedia.blogspot.ro/2013/01/news-alert-se-schimba-conducerea-tvr.html?m=1" target="_blank">Vezi AICI!</a>).</strong>

Couți, care conduce TVR Cluj de 11 ani, a fost instalat în funcție de guvernul Adrian Năstase și, culmea, ar urma să fie înlocuit tot de un apropiat al PSD, Florin Danciu.

Danciu, jurnalist, este soțul purtătorului de cuvânt al Prefecturii Cluj și fost purtător de cuvânt al PSD Cluj, Anamaria Danciu, iar în ultimele două campanii electorale a fost „consultant” al senatorului USL Marius Nicoară.

Printre alți jurnaliști care urmează să fie îndepărtați se numără și directorul de programe Alin Gelmărean și redactorul-șef al știrilor, Cristian Popa. Astfel, se ridică întrebarea cine va asigura interimatul la conducerea TVR Cluj, pentru că „decapitarea” redacției înlătură din schemă toate cele trei persoane care ar putea ocupa scaunul directorial.

Alte nume vehiculate pentru postul lui Romeo Couți sunt Sebesi Karen Attila, fost membru în consiliul de administrație al TVR, acum director adjunct al Institutului Cultural Român de la Budapesta, și Adrian Rozenberg, fost corespondent al ProTV la Cluj și angajat la TVR doar din 2011.

Ultimele Stiri
abonare newsletter