Actualitate

Kramer (din „Seinfeld”), din nou pe micile ecrane

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/30/12-kramer.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />După 13 ani de pauză, Michael Richards revine într-un nou show TV „Giant Baby”, în care va juca alături de Kirstie Alley şi Rhea Perlman. </strong></p>

 


Cu toţii ne amintim de Cosmo Kramer din serialul TV „Seinfeld”, care ne-a cucerit prin naturaleţea şi stângăcia lui. Cel care i-a dat viaţă personajului a fost actorul Michael Richards, care a devenit un star, alături de ceilalţi membri ai distribuţiei, Jerry Seinfeld, Elaine Benes şi George Costanza.

Însă, dacă toţi ceilalţi protagonişti ai seriei difuzate timp de nouă sezoane, în perioada 1989 - 1998, au reuşit să-şi continue cariera şi după încheierea filmărilor la „Seinfeld”, numele lui Michael Richards a intrat într-un con de umbră.


După mai multe încercări nereuşite în tinereţe, Michael Richards a fost remarcat de legendarul actor Billy Crystal, el primind un rol într-un serial TV „Fridays” (1980-1982), care l-a adus în atenţia publicului american. Ulterior a jucat în mai multe producţii cinematografice, dar faima a cunoscut-o abia în anii ‘90, cu rolul Cosmo Kramer, care i-au adus trei premii Emmy.

Michael Richards a încercat să interpreteze şi alte roluri - Unstrung Heroes (1995) şi Trial and Error (1997), dar s-a întors la rolul care l-a consacrat în emisiunea „The Michael Richards Show” (2000). Aceasta nu i-a adus însă succesul scontat, actorul fiind acuzat că nu reuşeşte să se desprindă de trecut.


Incidentul care era să-l coste cariera

A urmat apoi un episod regretabil în viaţa actorului. În 2006, Michael Richards a fost surprins într-un club de comedie din Los Angeles când le adresa injurii rasiste unor bărbaţi de culoare. Deşi şi-a cerut scuze pentru gestul, cariera lui Richards a avut de suferit.

Astfel că, după o pauză de aproximativ şapte ani de la ultima da producţie TV, actorul ş-a împrumutat vocea pentru un personaj din filmul animat Bee Movie (2007), iar în 2009 a a avut câteva apariţii în show-ul în care personajele din Seinfeld s-au reunit - „Curb Your Enthusiasm”.


Potrivit abcnews.com, recent Michael Richards a reuşit să obţină un rol într-un nou show TV „Giant Baby”, în care va juca alături de Kirstie Alley şi Rhea Perlman. El va juca rolul şoferului personajului jucat de Kirstie Alley - Madison „Maddie” Banks, un star de pe Broadway, al cărui fiu pierdut se întoarce acasă după ce mama lui adoptivă moare.

abonare newsletter