Actualitate

SINUCIDERE: Un tânăr s-a aruncat de pe parkingul din Piaţa Mihai Viteazu

<p><strong>Un tânăr de 21 de ani a murit marţi la prânz după ce s-a aruncat de pe clădirea parkingului din Piaţa Mihai Viteazu. Incidentul a avut loc în jurul orei 14.00, iar potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă de terapie intensivă şi un medic, însă tânărul nu a mai putut fi salvat. </strong></p>

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, a declarat că instituţia a fost solicitată să intervină în Piaţa Mihai Viteazu după de o persoană a căzut de la înălţime. „Am avut o solicitare în jurul orei 14.00 în Piaţa Mihai Viteazu. Ne-am deplasat cu un SMURD şi cu o ambulanţă de terapie intensivă dar nu am putut decât să constatăm decesul unui bărbat tânăr. Acesta s-a aruncat de pe clădirea parkingului iar traumele suferite au fost incompatibile cu viaţa”, a precizat Biriş.


La faţa locului poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Acesta este al treilea caz de sinucidere din Cluj-Napoca, după ce în urmă cu câteva zile alţi doi tineri, în vârstă de 20 de ani, s-au aruncat în faţa trenului în zona Clujana.



Citeşte şi:

Un bărbat S-A ARUNCAT în faţa TRENULUI. Este al doilea caz de sinucidere în acest mod la Cluj-Napoca din acest an


UPDATE: Tânăr de 20 de ani, LOVIT de TREN în halta CLUJANA. Accident sau sinucidere?

abonare newsletter