Actualitate

O infirmieră din Turda a fost înjunghiată de un pacient

<p><strong>Un pacient internat la Spitalul din Turda a înjunghiat cu un cuţit în abdomen o infirmieră din cauză că nu a fost lăsat să plece acasă. Poliţia a declanşat o anchetă. </strong></p>

În urma incidentului, femeia a fost internată, iar bărbatul a fost transferat la Clinica de Psihiatrie din Cluj. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, Adnana Ilieş, a declarat că infirmiera a fost „înţepată” cu un cuţit, în noaptea de sâmbătă spre duminică.


Pacientul violent are Alzheimer

Maria Kadar, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Turda a explicat cum s-a petrecut totul. „Pacientul şi-a împachetat lucrurile să meargă acasă. Personalul medico-sanitar şi auxiliar a încercat să-l oprească, în acel moment din pantaloni a scos un cuţit şi a agresat infirmiera de serviciu. Aceasta a suferit o plagă înjunghiată nepenetrantă în zona abdominală. Starea femeii este stabilă, aceasta primind îngrijiri medicale de urgenţă şi fiind internată, ulterior, la spital. Bărbatul era internat în secţia medicală suferind de ischemie a membrului inferior şi sindrom psiho-organic deteriorativ (Alzheimer - n.r.)”, a declarat Kadar, citată de Mediafax.

Poliţia a declanşat o anchetă

Imediat după incident, angajaţii spitalului au chemat Poliţia, iar bărbatul a fost transferat la Clinica de Psihiatrie din Cluj-Napoca. În acest caz, IPJ Cluj a declanşat o anchetă. „Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe pe numele bărbatului care a înţepat cu cuţitul o infirmieră. Viaţa femeii nu a fost pusă în pericol”, a spus Ilieş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter