Actualitate

Gălbenelele, Arganul şi Aloe Vera – vedetele noii game Farmec Natural

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/28/farmecpoza.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Farmec a dezvoltat o nouă gamă de produse bogate în ingrediente naturale, destinate îngrijirii tenului, corpului, mâinilor şi părului.</strong>

Gama, denumită „Farmec Natural”, are la bază extracte şi uleiuri naturale de gălbenele, argan şi aloe vera, trei dintre plantele a căror eficienţă în îngrijirea pielii şi părului a fost dovedită de-a lungul timpului.

Astfel, pentru tenul normal au fost dezvoltate produse pe bază de gălbenele, arganul este ingredientul principal al produselor pentru tenul uscat sau sensibil, iar persoanelor cu ten gras/mixt le sunt recomandate produsele pe bază de aloe vera.


Pentru îngrijirea părului, gama Farmec Natural include trei tipuri de şampon, cu aceleaşi ingrediente provenite din plante: şampon 2 în 1 cu argan, şampon hidratant cu urzică şi aloe vera şi şampon antimătreaţă cu gălbenele.

Special pentru îngrijirea corpului, au fost dezvoltate trei produse, adaptate nevoilor specifice ale pielii şi care ajută la regenerarea şi hidratarea pielii corpului: crema soft regenerantă cu gălbenele, crema soft nutritivă cu argan și crema soft hidratantă cu aloe vera.


Nu în ultimul rând, special pentru curăţarea, îngrijirea şi hidratarea mâinilor, şase produse noi intră în portofoliul Farmec: cremă de mâini cu aloe vera, cremă de mâini şi unghii cu argan, cremă de mâini cu gălbenele, precum şi şerveţele umede antibacteriene, cu aloe vera şi cu gălbenele.

Potrivit companiei, produsele nu conţin parabeni sau uleiuri modificate genetic au parfumuri hipoalergenice şi sunt testate dermatologic şi microbiologic.


Produsele pot fi achiziționate din farmacii, magazine tradiţionale, în supermarketuri, hipermarketuri, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter