Actualitate

Arnold Schwarzenegger: Nu am cerut niciun salariu pentru a juca în filmul "Gemenii"

<p><strong>Actorul Arnold Schwarzenegger a declarat pentru cotidianul Daily Mirror că nici el şi nici actorul Danny DeVito nu au perceput vreun salariu pentru prestaţia din filmul "Gemenii/ Twins", în încercarea de a menţine costurile de producţie cât mai scăzute, relatează AFP. </strong></p>

Schwarzenegger şi Danny DeVIto au jucat, în 1988, în lungmetrajul în care interpretau rolul unor gemeni care nu păreau să nu aibă nimic în comun psihic, dar mai ales fizic şi care au fost separaţi la naştere.


Recent, Schwarzenegger a anunţat că urmează să înceapă filmările pentru o continuare a filmului, care se va numi "Tripleţii" şi în care, alături de el şi de Danny DeVito, urmează să apară şi Eddie Murphy, în rolul celui de-al treilea frate, şi el pierdut la naştere.

Mai mult, Arnold a mărturisit că nici el, nici DeVito nu au încasat niciun ban ca salariu pentru prestaţia din varianta originală, din 1988. Cei doi au preferat să încaseze un procent din câştig, după vânzarea biletelor, ajutându-i astfel pe directorii casei de producţie să îşi ducă proiectul la bun sfârşit.


"Am fost de acord şi i-am spus «Nu-mi da mie nimic, îţi asumi un risc. Hai să facem filmul pentru 16,5 milioane de dolari, să-l ţinem la un nivel redus, să nu primim niciunul dintre noi un salariu. Să primim un procent la final pe care să-l împărţim»", a explicat Schwarzenegger pentru Daily Mirror.

Filmul "Gemenii" a înregistrat încasări de 216 milioane de dolari la nivel mondial, aducându-le celor doi actori din rolurile principale un profit considerabil.


"La final, am făcut mai mulţi bani decât am obţinut cu oricare dintre filmele în care am jucat", a mai spus Schwarzenegger.

abonare newsletter