monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un bărbat S-A ARUNCAT în faţa TRENULUI. Este al doilea caz de sinucidere în acest mod la Cluj-Napoca din acest an

Un bărbat a murit joi seara după ce s-a aruncat în faţa trenului. Accidentul a avut loc pe strada Răsăritului lângă pensiunea Schvartz. Potrivit primelor informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj s-a intervenit cu două echipaje de descarcerare şi un SMURD.

 

“Am intervenit pentru a scoate un bărbat de sub roţile trenului. Din primele informaţii acesta a sărit în faţa trenului şi a decedat. A fost lovit de trenul personal Cluj-Bistriţa. Din cauza incidentului traficul feroviar a fost blocat câteva minute”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

“Am simţit ceva, am crezut că am lovit ceva pietre, nu mă aşteptam să fie chiar un om”, a povestit un călător.

Reamintim că un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost lovit de un tren în halta Clujana la data de 16 ianuarie. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a fost solicitat să intervină cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD la acea dată în jurul orei 11.45 în halta Clujana. Din preimele informaţii un tânăr a fost lovit de tren.

„Am fost solicitaţi să intervenim în halta Clujana după ce o persoană a fost lovită de un tren. La faţa locului am constatat că un tânăr de 20 de ani a fost lovit de un tren personal. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare şi unul SMURD”, preciza Andrei Biriş, purtător de cuvânt la ISU Cluj.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, tânărul, rămas neidentificat până în acest moment, a fost găsit decedat astăzi în jurul orei 11.45. Pe corpul acestuia poliţiştii au găsit urme de violenţă, deci nu este exclusă nici ipoteza unui accident. La faţa locului au ajuns şi echipe de criminalişti care încearcă să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul.

„Instituţia a fost sesizată la ora 11.45 că un tânăr, rămas neidentificat până în prezent, a fost găsit decedat în halta Clujana. Poliţia face cercetări, după ce au fost găsite urme de violenţă pe corp. Nu excludem varianta unui accident, dar nici a unei sinucideri”, a precizat Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Oamenii legii au găsit asupra sa un telefon mobil. Tânărul nu avea actele de identitate la el.

Săptămâna trecută, un alt tânăr s-a sinucis în același fel, tot în halta Clujana.

Citește și:

UPDATE: Tânăr de 20 de ani, LOVIT de TREN în halta CLUJANA. Accident sau sinucidere?