Actualitate

Radu Beligan, ambasador al Clujului pentru titlul de Capitală Culturală Europeană

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/22/bocsibeligan.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Maestrul Radu Beligan a primit din partea primarului Emil Boc un premiu de excelenţă pentru întreaga carieră în teatru. Totodată, marele actor şi regizor a acceptat să fie ambasador al Clujului în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. </strong></p>

 


La finalul spectacolului „Confesiuni despre artă şi viaţă”, susţinut luni seara la Teatrul Naţional Cluj, primarul Emil Boc i-a înmânat maestrului Radu Beligan un premiu de excelenţă pentru întreaga carieră în teatru. „În numele comunităţii clujene i-am înmânat maestrului emerit Radu Beligan un premiu de excelenţă pentru întreaga carieră în teatru. Radu Beligan este o legendă vie a teatrului românesc, un model pentru fiecare actor şi pentru noi toţi”, scrie Emil Boc pe pagina de facebook.
Pe lângă premiul de excelenţă, Radu Beligan a acceptat şi titlul de ambasador al Clujului în proiectul Capitală Culturală Europeană 2021.

Ultimele Stiri
abonare newsletter