Actualitate

O bătrână a fost uitată mai bine de 17 ore într-un apartament din Gheorgheni. Pompierii au scos-o pe geam

<p><strong><img src="documente/stories/01_ianuarie/21_ziua/desc 01-22.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Pompierii clujeni au fost solicitaţi să intervină luni după amiaza într-un apartament din cartierul Gheorgheni pentru a scoate o bătrână din casă, după ce aceasta a rămas închisă, fără nicio cheie de la apartament, încă de ieri seară. Nepoţii au plecat cu cheile de la apartament, astfel că bătrâna a intrat în panică şi a solicitat intervenţia pompierilor. </strong></p>

Se pare că femeia se afla în vizită la nepoţii ei. Ea venise din Italia pentru a petrece un timp în Cluj-Napoca. Duminică noaptea, nepoţii au părăsit apartamentul luând asupra lor toate cheile. Vâzând că aceştia nu se mai întorc la ea şi nici nu mai răspund la telefon femeia a apelat la pompieri.


„Am fost solicitaţi să intervenim într-un bloc de lângă Piaţa Hermes la o deblocare de uşă. Am găsit o femeie într-un apartament cu uşa blocată, închisă în casă de un nepot. Ne-a solicitat să o scoatem din casă. Colegii mei au scos-o pe geam, de la etajul IV, femeia nu s-a plâns de nicio durere, nu avea probleme medicale, totul a decurs normal. După ce s-a văzut ieşită din apartament ne-a cerut o ţigară. Am lăsat-o lângă bloc, afară, ne-a declarat că îşi rezolvă ea problemele cu nepotul”, a declarat Andrei Biriş, purtător de cuvânt la ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter