Actualitate

A castigat 120.000 de euro la Romanii au talent, iar acum si-a deschis o afacere online. Cristian Gog vinde linguri indoite gravate cu numele lui

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/21/linguri-marca-cristian-gog.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Mentalistul Cristian Gog,  marele câştigător al sezonului doi din "Românii au talent",  s-a lansat în afaceri: vinde linguri îndoite şi gravate cu numele său.  Clujeanul Cristian Gog a anunţat pe pagina personală de facebook că a lansat un nou produs: linguri îndoite. </strong></p>

„Am primit sute de solicitari pentru inguri îndoite. Ei bine, începând de astăzi, ele pot fi achiziţionate de pe blog-ul meu şi de pe pagina de Facebook, deoarece s-a deschis shop-ul online cu linguri înGOGite”, este mesajul postat de Cristian Gog.


Lingura îndoită este din inox şi are gravată semnătura mentalistului. La bază are un suport din plexiglass, gravat de asemenea cu numele lui Cristian Gog. Un astfel de suvenir costă 49,95 de lei şi poate fi comandat online.

„Legat de cost, îmi pare rău că nu am reuşit să duc preţul într-o zonă accesibilă tuturor. Am vrut totuşi ca acest obiect să fie unul special – are gravat sintagma Cristian Gog (pe inox este destul de complicat), are un suport din plexiglass gravat şi el cu simbolul meu, iar lingura în sine este… foarte frumoasă şi dintr-un material bun, îndoită “manual” de către mine, fiecare în parte. Aşadar, aş aprecia, să nu mă certaţi. Vă asigur că profitul este minim (acoperă costurile cu personalul care se ocupă din partea mea de această acţiune), iar intenţia este de a satisface o cerere şi nu de a mă îmbogăţi. Gratuite, sunt sigur că înţelegeţi, nu au cum să fie. Nu de alta, dar nici eu nu le primesc cu 0 lei. În ceea ce priveşte transportul, am reuşit cu firma de curier să ajungem la un preţ de 20 lei”, a mai precizat Gog pe blogul său.


„Am pregătit şi două tutoriale de comandă, unul pentru blog şi celălalt pentru pagina mea de facebook. Dacă aveţi întrebări legate de comandă, de transport, de magazin în general, ne puteţi contacta de luni până vineri, între orele 9-17 la numărul de telefon 0748 506 570  sau puteţi scrie pe adresa de mail shop@fantasmagog.ro”.

Gog, mai tare ca Băsescu în topul Google

În topul 10 al celor mai căutate persoane din România anului 2012, Cristian Gog se află pe locul 4, cu un loc deasupra preşedintelui României Traian Băsescu. Clasamentul îl deschide Whitney Houston, urmată de Adrian Năstase, Lucian Bute şi clujeanul Cristian Gog. Topul îl închide cântăreaţa britanică Adele.

abonare newsletter