Actualitate

Românul ucis în Algeria era din Prahova şi avea un copil de şase ani

<p><strong>Românul care a fost ucis în criza ostaticilor din Algeria era din localitatea prahoveană Bărcăneşti, avea 36 de ani şi un copil în vârstă de 6 ani, iar soţia sa este însărcinată.

 


Potrivit unor surse locale, bărbatul ucis în Algeria este Ionuţ Tiberiu Costache, din Bărcăneşti, localitate aflată lângă Ploieşti.

Bărbatul, care era inginer lucra pe o platformă petrolieră aflată la graniţa dintre Libia şi Algeria, înainte de a pleca în străinătate el fiind angajat la rafinăria Petrobrazi.


Potrivit Mediafax, Ionuţ Tiberiu Costache era căsătorit şi avea un băieţel în vârstă de 6 ani, iar soţia sa este însărcinată în luna a şaptea.

A plecat în Algeria ca să-şi construiască o casă

Localnicii spun că bărbatul a plecat la muncă în Algeria pentru a-şi ridica o casă.


„Îl cunoaşte toată lumea din sat drept băiatul din Algeria. Muncea acolo pentru a-şi ridica o casă şi pentru a oferi o viaţă mai bună familiei sale. Are un copil de 6 ani, iar soţia sa este însărcinată în luna a şaptea. Sunt şocat de veste, sunt de o vârstă cu Tiberiu, am vorbit de nenumărate ori. Nu-mi vine să cred. Au plâns oamenii prin sat când au auzit ce s-a întâmplat, era foarte săritor şi ajuta pe oricine îi cerea sprijinul”, a spus un localnic, citat de Mediafax.

Acasă la părinţii bărbatului, în satul vecin, Tătărani, familia acestuia le-a cerut jurnaliştilor să le respecte durerea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter