Actualitate

ATENŢIE! Hoţii fură containere metalice pentru a le vinde la fier vechi

<p><strong>Un bărbat de 26 de ani şi un minor de 17 ani, amândoi din Dezmir au furat un container metalic de pe strada Corneliu Coposu şi au vrut să îl vândă la un centru de colectare a fierului vechi de pe Bulevardul Muncii.

Cei doi hoţi nu au mai reuşit să vândă containerul furat, fiind prinşi în flagrant, ieri, de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie. Tânărul de 26 de ani şi minorul au fost arestaţi pentru 24 de ore.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, tânărul de 26 de ani nu este la prima faptă de acest fel. În 8 ianuarie, a furat un container metalic din cartierul Gheorgheni, zona Becaş, pe care l-a transportat la un centru de colectare a fierului vechi şi l-a vândut pentru 1.000 lei.

„În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că suspecţii au sustras mai multe containere de pe raza municipiului Cluj-Napoca urmând să fie probată întreaga activitate infracţională. În vederea transportării bunurilor sustrase suspecţii au închiriat camioane cu macara de la o societate specializată fiind încheiat în mod legal un contract de închiriere”, au explicat reprezentanţii IPJ Cluj.


Poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale împotriva suspecţilor, măsură confirmată de procurorul de supraveghere, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter