Actualitate

Fundația Comunitară Cluj aniversează cinci ani

<p><strong>Astăzi, Fundația Comunitară Cluj aniversează cinci ani de activitate.

Pe parcursul celor cinci ani, membrii fundaţiei au reuşit să adune, prin diverse acţiuni, 1 milion de lei care au fost oferiți în comunitate. Din întreaga sumă, 635.000 de lei au fost destinaţi pentru peste 150 de granturi și 365.000 de lei pentru peste 130 de burse. Acţiunile în folosul comunităţii vor continua.


„Punem în continuare nevoile și resursele Clujului, contribuind la transformarea comunității într-un loc mai bun. Cum? Înotăm la Swimathon și strângem resurse alături de sute de clujeni, pentru proiecte locale. Licităm obiecte-de-necumpărat prin InJoy Cluj, pentru un oraș plin de culoare. Susținem proiectele și inițiativele tinerilor clujeni prin YouthBank Cluj sau prin Programul de Antreprenoriat Social. Aducem tehnologia în școli prin programul Collegium. Excelență în Educație. Oferim burse sociale și de excelență pentru elevi”, au explicat reprezentanţii Fundaţiei Comunitare Cluj.

De asemenea, ajută comunitatea prin dezvoltarea de fonduri, servicii de consultanță, consiliere filantropică şi lucru cu cercuri de donatori.

abonare newsletter