Actualitate

Directorul general al CFR Călători a fost înlocuit din funcţie

<p><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/25/tren-cfr.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, l-a înlocuit din funcţie pe directorul general al CFR Călători, Ştefan Roşeanu, cu Valentin Dorobanţu, consilier la Sucursala Transport Feroviar de Călători Bucureşti, scrie Mediafax.

Surse din CFR Călători au declarat că noul director general al companiei este Valentin Dorobanţu. El a ocupat la un moment dat funcţia de director general adjunct în companie, iar cea mai recent post deţinut a fost cel de consilier la Sucursala Transport Feroviar de Călători Bucureşti.

Angajaţi de la CFR Călători şi CFR Infrastructură au oprit lucrul miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.00, pentru două ore, nemulţumiţi că nu şi-au primit integral salariile pe luna decembrie, plăţile întârziind cu o zi.

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat după declanşarea grevei că salariile vor fi plătite miercuri, cel târziu joi, şi că cei responsabili de întârzierea plăţilor vor pleca din companie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter