Actualitate

Un TREN cu recruţi a deraiat în Egipt: cel puţin 15 MORȚI, peste 100 de RĂNIȚI

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/15/thumb.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa şi încă peste 100 au fost rănite, în urma deraierii unui tren ce transporta militari într-o suburbie a capitalei egiptene Cairo, relatează marţi Reuters, cu referire la surse din Ministerul egiptean al Sănătăţii. </strong></p>

 


Trenul, aparţinând Ministerului Apărării şi care transporta recruţi din sudul ţării în tabăra de antrenament de lângă Cairo, a deraiat în apropiere de Giza, într-o suburbie din sud-vestul capitalei egiptene.

În total, 103 militari au fost răniţi, ei fiind în prezent spitalizaţi, au declarat agenţiei de presă locale Mena surse spitaliceşti. Nu se ştie dacă acesta este bilanţul final al accidentului, remarcă Reuters.

Autorităţile egiptene nu au făcut publică nicio informaţie cu privire la cauzele posibile ale accidentului trenului ce transporta personal militar. Cu toate acestea, după ce observă Reuters, în Egipt se produc periodic accidente de acest fel din cauza nerespectării normelor elementare de securitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter