Actualitate

CLUJ CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ, susţinut cu 50.000 euro de Terapia Ranbaxy

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/14/clujcapitalaculturalaeuropeanam6.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Terapia Ranbaxy şi Asociaţia Cluj-Napoca 2021 au semnat, astăzi, un parteneriat pentru proiectul Cluj Capitală Culturală Europeană 2021. Compania a oferit un sprijin de 50.000 euro pentru proiectul comunităţii clujene.

Parteneriatul dintre cele două părţi a fost semnat în prezenţa şefilor autorităţilor locale şi judeţene care au asigurat că vor sprijini proiectul Cluj Capitală Culturală Europeană.


Primarul Emil Boc a subliniat că reuşita acestui proiect depinde de implicarea comunităţii locale. „Reuşita acestui proiect depinde de modul în care întreaga comunitate clujeană se va implica în susţinerea lui. Acest proiect este al comunităţii clujene, nu este al unui om politic sau partid sau instituţii de aceea salut acest proiect care vine în prelungirea ideii pe care încă de la început să avem un proiect care să fie al comunităţii. Salut faptul că marile branduri clujene, iar Terapia este printre cele mai importante, este alături de cel mai important proiect al comunităţii pe termen mediu şi lung”, a declarat Boc.

Prefectul Clujului, Gheorghe Vuşcan se aşteaptă ca pe viitor şi alte companii să sprijine financiar proiectul Cluj Capitală Culturală Europeană.


Vakar Istvan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj a afirmat că instituţia pe care o reprezintă va spijini proiectul. El a menţionat că şi alte companii ar putea urma exemplul Terapia Ranbaxy.

În competiţia pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021 se află Cluj-Napoca, Arad, Timişoara, Alba Iulia şi Iaşi. Deocamdată nici unul dintre aceste oraşe nu sunt înscrise oficial în cursa pentru obţinerea acestui titlu.


 

 

abonare newsletter