Actualitate

Alexandru Uioreanu, eliberat pe cauţiune

<p><strong>Magistraţii Tribunalului Cluj au dispus, vineri după amiază, punerea în libertate pe cauţiune a fiului preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj Horea Uioreanu, Alexandru. Pentru eliberarea tânărului, judecătorii au stabilit o cauţiune de 10.000 de lei. Alexandru Uioreanu nu are voie să mai frecventeze localurile publice şi restaurantele.</strong></p>

 

"Hotărârea tribunalului poate fi atacată cu recurs de către procurori în termen de 24 de ore de la pronunţare", a declarat judecătorul Petru Urs, purtător de cuvânt laTribunalul Cluj.


Judecătorii Tribunalului Cluj au stabilit, joi, cauţiunea pe care trebuie să o achite părinţii lui Alexandru Uioreanu pentru a se putea lua în discuţie eliberarea sa din arestul preventiv. Tribunalul Cluj a judecat joi o cerere de eliberare pe cauţiune depusă de Alexandru Uioreanu şi a stabilit că acesta trebuie să depună suma de 10.000 de lei pentru a se lua în discuţie posibilitatea lăsării acestuia în libertate. Eliberarea pe cauţiune s-a luat în discuţie vineri doar după ce apărarea a făcut dovada depunerii sumei solicitate de instanţa de judecată.

Alexandru Uioreanu a fost ridicat de anchetatori în 19 decembrie, fiind acuzat de trafic de droguri, şi a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Teritorială Cluj. Alexandru Uioreanu a fost arestat, în 20 decembrie, pentru 19 zile, de judecătorii Tribunalului Cluj. În acest dosar au mai fost arestate două persoane, pentru 29 de zile.


Citeste si:

Libertatea fiului preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, valorează 10.000 de lei


Uioreanu Jr. rămâne în AREST

Ultimele Stiri
abonare newsletter