Actualitate

AIESEC Cluj face înscrieri pentru stagii internaţionale în opt ţări

<p><strong>Filiala Cluj a Asociaţiei Internaţionale a Studenţilor Economişti (AIESEC) face înscrieri pentru participarea la stagii pe temele 'Mediul înconjurător', 'Drepturile omului', 'Sănătate' şi 'Educaţia culturală', care se vor desfăşura în Cehia, Polonia, Serbia, Turcia, Portugalia, Ucraina, Slovacia şi Rusia, în perioada februarie - mai 2013, în cadrul programului 'Global Citizen'. </strong><br />


Cele opt ţări sunt cuprinse într-un program de stagii internaţionale dedicate studenţilor. Stagiile vor fi recunoscute ca practică de Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) şi îi vor ajuta pe studenţi să dobândească o experienţă bazată pe interculturalitate şi responsabilitatea socială. Tinerii conştientizează, astfel, cât de importantă este apropierea dintre oameni, comunicarea, înţelegerea reciprocă şi proiectele realizate împreună.

Taxa de participare la stagii este de 100 de euro/student. Cazarea şi masa vor fi asigurate integral sau parţial, în funcţie de ţara pentru care se optează. AIESEC Cluj-Napoca îi va sprijini pe studenţi atât înainte de plecare, cât şi pe durata stagiului în străinătate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter