Actualitate

Adrian Năstase rămâne în arest

<p><strong><span style="font-size: small;">Judecătoria Sectorului 4 a respins joi cererea de preschimbare a termenului pentru judecarea cererii de eliberare condiţionată a lui Adrian Năstase din penitenciar, astfel că data pentru această cerere rămâne 12 februarie. </span></strong></p>

 


Judecătoria Sectorului 4 a stabilit, miercuri, pentru 12 februarie, discutarea solicitării de eliberare condiţionată din închisoare a fostului premier Adrian Năstase, după ce acesta a primit aviz favorabil din partea Comisiei de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava.

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Sectorului 4, Cristina Maria Cristea, a declarat pentru AGERPRES că avocaţii au depus o cerere de preschimbare a termenului de judecată.


Comisia de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv în cazul lui Adrian Năstase, constatând că s-a împlinit termenul de o treime din pedeapsă, fiind luate în calcul şi activităţile desfăşurate de fostul premier, precum şi faptul că acesta a publicat trei cărţi.

Adrian Năstase a fost condamnat pe 20 iunie 2012 la doi ani închisoare în dosarul 'Trofeul calităţii'.



Citește și:


Adrian Năstase a obţinut o reducere a pedepsei cu 45 de zile, pentru că a scris o carte


abonare newsletter