Actualitate

Designerul rochiilor de mirese Pronovias, Manuel Mota, a MURIT. Cauza probabilă a a decesului – SINUCIDERE

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/10/manuel-mota.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Designerul spaniol de rochii de mireasă Manuel Mota a încetat din viaţă la vârsta de 46 de ani, cel mai probabil cauza morţii sale fiind sinuciderea.</strong> </span></p>

 


Potrivit informaţiilor furnizate de către poliţiştii care anchetează cazul, moartea designerului a fost "violentă", cea mai plauzibilă variantă fiind aceea a sinuciderii. "Moartea a fost vilolentă, însă nu ne putem pronunţa cu privire la un act criminal , deşi urmele de violenţă sunt clare", se arată în raportul preliminar al anchetatorilor.


El Pais mai scrie că designerul a fost descoperit mort într-un apartament din Sitges, în apropiere de Barcelona, unde este sediul central al grupului Pronovias. De asemenea, surse apropiate anchetei, au declarat pentru publicaţia spaniolă că ar fi vorba despre sinucidere, mai ales că Mota a lăsat un bilet de adio în care îşi explica gestul.


Manuel Mota, care colabora de mai bine de 23 de ani cu unul dintre cele mai celebre branduri în domeniu, Pronovias, a fost creatorul rochiilor de mireasă ale unor celebrităţi, printre care şi a modelului Penny Lancaster, când s-a căsătorit cu muzicianul Rod Stewart.


"Familia Pronovias a pierdut unul dintre cei mai iubiţi membri ai săi", a declarat Alberto Palatchi, preşedintele grupului, fără a furniza vreun detaliu cu privire la circumstanţele decesului. "Va rămâne amintirea colecţiilor sale, a muncii sale, a talentului şi a pasiunii sale", a adăugat acesta.


Ultimele Stiri
abonare newsletter