Actualitate

Marga: Nu am nicio nepoată la ICR

<p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><strong><span style="font-size: small;"><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/10/04- marga 63_ag.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele Institutului Cultural Român, Andrei Marga, a făcut o precizare, pe site-ul instituţiei, în care declară că nu are nicio nepoată angajată în cadrul ICR, aşa cum s-a vehiculat în presă. În plus, Marga spune că nu a avut nicio rudă în instituţiile pe care le-a condus.


“Observ că unele persoane nu au de lucru şi inventează fapte care nu există. Cea mai nouă invenţie este aceea că aş avea vreo nepoată în cadrul Institutului Cultural Român. Precizez că NU am nicio nepoată în Institutul Cultural Român şi că NU am avut nicio rudă în instituţiile pe care le-am condus: Universitatea „Babeş-Bolyai“, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Afacerilor Externe”, a precizat Andrei Marga.


Andrei Marga a numit-o în funcţia de secretar general adjunct al Institutului Cultural Român pe Eunicia Maria Trif, nepoata lui. Numirea în funcţia de conducere a venit la scurt timp după ce Marga a fost numit director la ICR.



Citește și:

SCANDALOS: Cine sunt CLUJENII duşi de Marga la ICR


Marga şi-a INSTALAT NEPOATA ŞEFĂ la ICR


abonare newsletter