Actualitate

GERUL persistă la Întorsura Buzăului - minus 28,7 grade Celsius. O femeie a MURIT de FRIG

<p><strong><span style="font-size: small;">Staţia meteo din Întorsura Buzăului a înregistrat joi dimineaţă minus 28,7 grade Celsius în aer şi minus 30,6 grade Celsius la sol. Este a doua zi consecutiv cu valori minime extreme, în cursul dimineţii de miercuri înregistrându-se o temperatură atmosferică de minus 28,3 grade Celsius.


Potrivit meteorologilor, acestea nu sunt cele mai scăzute temperaturi din acest sezon hibernal - în data de 14 decembrie 2012 la Întorsura Buzăului au fost minus 31 de grade în aer şi minus 33 de grade la sol. Minima absolută înregistrată în ultima jumătate de secol în judeţul Covasna a fost de minus 35,8 grade Celsius în 8 februarie 2005, la Întorsura Buzăului, record nemaiatins din anul 1939.


Poliţia a anunţat decesul unei femei în vârstă de 80 de ani din Sfântu Gheorghe, care a dispărut sâmbăta trecută de la domiciliu. Aceasta a fost găsită decedată în zăpadă într-o pădure din apropierea unităţii militare din localitatea Arcuş. Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna a preluat cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment.


abonare newsletter