Actualitate

Vezi cum va fi vremea în Transilvania în următoarele două săptămâni

<p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><span style="font-size: small;"><strong>Vremea devine geroasă începând de luni în majoritatea zonelor ţării urmând ca, de la jumătatea acestei săptămâni, valorile termice să devină pozitive, se arată în prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) valabilă pentru perioada 7-20 ianuarie.</strong>


Conform prognozei ANM, în Transilvania, intervalul va debuta cu dimineţi şi nopţi geroase, în care mediile minimelor termice vor coborî sub valoarea de -10 grade în toată regiunea, iar în zonele depresionare sub -20 de grade. În zilele de 7, 8 şi 9 ianuarie temperaturile maxime vor fi negative, situându-se, în medie, între -8 şi -4 grade. În partea a doua a săptămânii vremea va fi în încălzire, maximele termice devenind preponderent pozitive, iar valorile minime urmând a se situa în general între -6 şi -2 grade. În săptămâna 14-20 ianuarie, temperatura aerului va fi în scădere uşoară, ceea ce este echivalent cu un regim termic apropiat de cel normal în a doua decadă a lunii ianuarie. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă în perioada 7-10 ianuarie, dar va creşte ulterior şi va fi mai mare în zilele de 11 şi 12 ianuarie, în jurul datei de 15 şi, din nou, în intervalul 18-20 ianuarie, cu menţiunea că vor predomina ninsorile.
Ulterior, de la jumătatea lunii ianuarie, în toată ţara sunt prognozate precipitaţii în mare parte sub formă de ninsoare.


Ultimele Stiri
abonare newsletter