Actualitate

UPDATE: Actorul Mircea Albulescu, internat la Spitalul Floreasca

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/07/mircea-albulescu-dus-la-spitalul-floreasca.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actorul Mircea Albulescu a fost dus cu ambulanţa, duminică seara, la Spitalul Floreasca, având un puseu de tensiune arterială.</strong> </span></p>

 


Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, a precizat pentru AGERPRES că actorul a fost luat de ambulanţă din zona ASE, având un puseu de tensiune. Ea a precizat că Mircea Albulescu avea tensiunea 20, era conştient şi stabil hemodinamic. Sub tratament, tensiunea a început să scadă, a adăugat dr. Alis Grasu. La spital marele actor va fi supus unor investigaţii.
Potrivit dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Mircea Albulescu va rămâne internat pentru supraveghere.

UPDATE:Actorul ar putea fi externat în cursul zilei de azi

Actorul Mircea Albulescu se simte bine şi este posibil să fie externat în cursul zilei de luni, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.


abonare newsletter