Actualitate

Tarifele pentru toate zborurile Wizz Air, reduse vineri cu 20%

<p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><strong><span style="font-size: small;">Wizz Air a anunţat că va reduce cu 20%, mâine, 4 ianuarie, tarifele pentru toate zborurile rezervate în această zi.</span></strong></p>

 


Wizz Air confirmă faptul că pasagerii care vor rezerva zboruri pentru cele 83 de destinaţii (28 de rute din România) vor beneficia de reducerea de 20% şi se vor bucura de tarife şi mai mici. Această promoţie de 20% de Anul Nou urmează succesul ofertei speciale pentru membrii Wizz Discount Club de la începutul anului. Toate locurile care nu au fost rezervate de membrii Wizz Discount Club sunt disponibile publicului general cu 20% discount.



“Promoţia Wizz Air de Anul Nou de 20% oferă pasagerilor noştri tarife şi mai mici, încât aceştia se pot bucura de aceleaşi discount-uri ocazionale oferite membrilor Wizz Discount Club, ce beneficiază de aceste promoţii, în plus faţă de discount-ul de garantat. Îi îndemnăm pe vânătorii de chilipiruri şi pe cei atenţi la cheltuieli să rezerve repede pentru că promoţia de Anul Nou de 20% se va încheia pe 4 ianuarie, la miezul nopţii”, a declarat Daniel de Carvalho Corporate Communications Manager Wizz Air.



Tarifele pentru toate zborurile Wizz Air, reduse vineri cu 20%

Ultimele Stiri
abonare newsletter