Actualitate

Vezi cum CIRCULĂ mijloacele de TRANSPORT în noaptea de REVELION

<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Clujenii au la dispoziţie trei dintre principalele linii de transport în comun, în noaptea de Anul Nou, între orele 21,30 şi 2,00, pentru a putea participa la Revelionul pe care Primăria îl organizează în Piaţa Avram Iancu.

Astfel, vor circula mijloacele de transport în comun pe liniile 25 (cartierul Mănăştur - cartierul Gheorgheni, str. Unirii), 30 (cartierul Grigorescu - cartierul Mărăşti, str. A. Vlaicu) şi 46 (cartierul Zorilor - Centru, Piaţa Avram Iancu). Autobuzele vor pleca din cartiere la fiecare 30 de minute, începând cu ora 21.30.


Programul de Revelion, la care va participa şi primarul Emil Boc, va începe la ora 22,30 cu concertul susţinut de formaţia Semnal M şi va continua cu recitalul de muzică populară al interpretului Aurel Tămaş.

La trecerea dintre ani piaţa va fi luminată de un grandios spectacol de artificii, iar primarul Emil Boc va închina alături de clujeni un pahar de şampanie.


Formaţia Aminda & Hazar le va oferi clujenilor primul său concert din anul 2013.

abonare newsletter