Actualitate

O femeie gravidă a decedat în spitalul din Focșani

<p><strong>O femeie de 37 de ani, gravidă, a decedat vineri seară la Secţia de Ginecologie a Spitalului de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din municipiul Focşani.</strong>

Femeia, mamă a trei copii, a ajuns la spital vineri seară şi a fost dusă în camera de travaliu unde a acuzat o senzaţie de sufocare, a început să facă crize convulsive şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Deşi s-a încercat resuscitarea femeii, la ora 20.55 medicii au declarat decesul acesteia. Nici copilul femeii nu a putut fi salvat de medici. Aceştia bănuiesc că femeia ar fi suferit un embolism pulmonar amniotic.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului. „A fost un accident neprevăzut. Este prima situaţie de acest gen din cariera mea. În literatura de specialitate din întreaga lume nu există soluţii terapeutice pentru aşa ceva, iar procentul de deces este de 100%. Situaţiile de acest gen nu pot fi prevăzute”, a spus medicul ginecolog Ioan Plăcintă, care era de gardă vineri seară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter