Actualitate

Vezi cine sunt CLUJENII care au avut parte de cel mai darnic MOȘ

<p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><span style="font-size: small;"><strong>Campania „La prima ninsoare, ai o casă şi o maşină tare”, desfăşurată în luna decembrie, la Iulius Mall, a fost cu noroc pentru doi clienţi, care, în Ajunul Crăciunului, au plecat acasă cu cheile de la marile premii: un apartament cu trei camere superfinisat şi un autoturism Mercedes Benz clasa C.</strong>


Cumpărăturile la centrul comercial clujean i-au adus tinerei Maria Ilinca Man un premiu fabulos. Studenta de 24 de ani este din Câmpia Turzii şi învaţă la Cluj, iar Moşul de la IULIUS MALL i-a dăruit un apartament cu trei camere. „IULIUS MALL a făcut ca acest Crăciun să fie cel mai frumos din viaţa mea. Este pentru prima oară când câştig un premiu atât de valoros”, a declarat Maria Ilinca Man.


Un alt client norocos este Teodor Ciprian Fechete, un inginer din Cluj, în vârstă de 31 de ani. Pentru el, cumpărăturile din magazinele IULIUS MALL s-au transformat în cheia ce deschide autoturismul mult visat: un Mercedes Benz clasa C. „IULIUS MALL mi-a dăruit cel mai frumos cadou primit vreodată. Oricine s-ar bucura de o maşină atât de frumoasă ca cea pe care am câştigat-o eu”, a declarat Teodor Ciprian Fechete.

Ultimele Stiri
abonare newsletter