Actualitate

Polițiștii clujeni, în căutarea unui HOȚ - VEZI aici dacă îl recunoști

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/29/2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În seara de Crăciun, poliţişti din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei tâlhării la o staţie de carburant din localitatea Mihai Viteazu.</strong> </span></p>

 


Un bărbat necunoscut a pătruns în clădire, i-a aplicat gestionarei mai multe lovituri cu pumnii în zona capului după care a sustras suma de 1.600 lei.


Semnalmentele agresorului sunt: vârsta de 20-25 ani, înălțime 1.80 m, atletic, nasul drept, păr de culoare blond-șaten. Bărbatul purta mănuși din lână de culoare albă, fes din lână de culoare închisă cu alb și era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastră. De asemenea purta  pantaloni tip salopetă de culoare deschisă și șosete din lână trase peste încălțăminte.


În continuare poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea bărbatului


Cetăţenii care pot oferi detalii cu privire la acest bărbat sunt rugaţi să sune la 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie.



Ultimele Stiri
abonare newsletter