Actualitate

Tabără de Revelion pentru COPIII dependenți de DIALIZĂ

<p><strong><span style="font-size: small;">Consiliul Judeţean Cluj organizează, în perioada 28 decembrie - 4 ianuarie 2013, tabăra "Lumina de Acasă", pentru copiii şi tinerii dependenţi de dializă. </span></strong></p>

 



Tabăra va avea loc la Hotel "Univers T" și va găzdui copiii din judeţul Cluj şi alte 11 centre de dializă din România.


Tabăra continuă seria de evenimente de acest tip, organizate de Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie "Claudia Safta" din anii anteriori. Acest eveniment, unic la nivel naţional, este organizat cu scopul de a aduce atmosfera de familie pentru tinerii a căror rinichi nu funcţionează şi a căror viaţă depinde de un aparat. Tratamentul de care depinde supravieţuirea acestor tineri va fi asigurat, pe perioada evenimentului, de clinica de Hemodializă Fresenius-Nefromed din Cluj-Napoca.


Celor 40 de copii şi tineri li se va asigura pe toată perioada taberei un program de recreere adaptat şedinţelor de dializă, vârstei şi posibilităţilor de mobilitate. Programul va cuprinde o vizită la Salina Turda, serate de karaoke, vizitarea centrului oraşului, vizionarea de filme, serate culturale cu prezentarea cărţii "Ultimul canibal"  de către scriitoarea Hanna Bota, organizarea unei mese festive deosebite în seara Revelionului şi alte suprize.


Ultimele Stiri
abonare newsletter