Actualitate

Băişoara, ocupată în întregime pentru Revelion

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/26/baisoara.jpg" border="0" style="margin: 2px 5px; float: right;" />În staţiunea montană de schi din judeţul Cluj, Băişoara nu mai sunt locuri libere pentru petrecerea Revelionului. </strong></span></p>

Domeniul schiabil de la Băişoara are trei kilometri de pârtii cu grad mediu de dificultate, telescaun şi schi bus, centre de închiriere, precum şi trasee pentru schiul de tură, de-a lungul drumurilor forestiere. 

 


"Pentru noaptea de la trecerea anilor, oaspeţii noştri sunt aşteptaţi cu bucate alese, de la antreuri gustoase, cu cârnăciori de casă, jambon şi brânzeturi, la fripturile de porc sau de pui, sărmăluţe, ciorbă de burtă ţărănească sau de perişoare şi deserturi felurite", a declarat reprezentantul unui hotel.


La pensiunile din zonă, păstrarea tradiţiilor culinare este respectată de ani buni.


"Ca aperitiv avem o ţuică de casă minunată. Şi vinul nostru este adus de la o cramă ardelenească. Nu servim nimic din import, nici mâncare, nici băutură. Musafirilor le vom face nişte gustări pe cinste. Noi avem în meniu, tradiţional, peşte. Vom pregăti savuroasa friptură de porc, cu garnitură de legume, ciorbă de burtă cu smântână, multe alte feluri de mâncare 'ca la mama acasă'. Trei nopţi petrecute în pensiunea noastră costă 1.150 de lei, dar serviciile sunt la înălţime", a declarat proprietara unei pensiuni.


Ultimele Stiri
abonare newsletter