Actualitate

UPDATE: EXPLOZIE în HASDEU. O femeie a MURIT și doi bărbați au fost RĂNIȚI

<p><strong><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/20/exp3.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></span></span></strong></p> <h2 style="text-align: justify;">UPDATE: O femeie a murit şi doi bărbaţi au fost răniţi în urma unei explozii - FOTO</h2> <p style="text-align: justify;"><strong><span style="font-size: small;">Potrivit ISU Cluj, ar fi vorba de explozia unei butelii cu gaz metan, care era în interiorul unei rulote. ISU Cluj a intervenit la faţa locului cu două autospeciale şi un echipaj al SMURD. </span></strong></p>

 


Studentă din Haşdeu: "Credeam că vine Apocalipsa mai repede!"

O studentă din Caminul 14, situat în apropierea deflagraţiei a povestit pentru Monitorul despre sperietura prin care au trecut.


"Ne-am speriat foarte tare. Mulţi dintre noi dormeam când s-a produs explozia, dar zgomotul a fost atât de puternic încât am sărit din pat direct în picioare. Geamurile au început să se zgâltâie, să trepideze. Ne-am şi gândit la Apocalipsă. Am alergat la geam şi apoi pe coridor. Toată lumea fugea, femeia de serviciu a crezut că a lăsat cineva aragazul deschis în bucătăria din capătul palierului.  Abia apoi am văzut pe geam baraca de la fast-food care fusese împrăştiată pe mijlocul drumului", a povestit Alexandra. Ea a mai adăugat că, după ce s-au mai calmat spiritele, colegii făceau glume spunând "Apocalipsa începe de fapt de azi".



În această dimineață, în jurul orei 9.00, s-a produs o explozie de gaz la un fast-food de pe strada Hasdeu.

Angajații unui fast-food de pe strada Hașdeu au verificat o butelie cu o brichetă, iar aceasta a sărit în aer. În urma deflagrației a murit o femeie, iar un bărbat a suferi arsuri de gradul 1 și 2.


ISU Cluj a trimis două autospeciale de intervenție și un SMURD.


Potrivit pompierilor, ”explozia a survenit în urma unei acumulări de gaze la o rulotă de tip fast-food amplasată pe strada Hașdeu nr. 21 - 22”.

.

 

 


Ultimele Stiri
abonare newsletter