Actualitate

Cine sunt cei zece câştigători ai Premiilor de Excelenţă URSUS 2012

<p><span style="font-size: small;"><strong>Ursus Breweries a anunțat cei 10 câștigători ai Premiilor de Excelență URSUS 2012. În cadrul celei de-a treisprezecea ediții, compania a acordat burse de excelență pentru 10 studenți din  patru importante Universități clujene.</strong>


Premiile de Excelență URSUS 2012 s-au acordat în cadrul unei ceremonii găzduite de Primăria Cluj-Napoca și recompensează studenţii excepţionali care au obţinut medii între 9,63 și 10 în anul universitar trecut. Cei zece premianţi din acest an sunt:


Ana Maria Buia, Loredana Maria Costina și Răzvan Roșu de la Universitatea Babeș-Bolyai; Marcel Antal și Alexandru Țigănescu de la Universitatea Tehnică; Cristiana Trandafir și Gabriela Răileanu de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” și Radu Mandeal, Adrian Morariu și Ionuț Mihai Negru de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară.


Premiul de Excelență URSUS are o valoare de 1.000 RON și este oferit anual studenților clujeni cu merite academice deosebite. Selecția studenților este facută de către Universități, atât pe baza activității academice, cât și pe baza unor criterii sociale.  Prima ediție a Premiilor de Excelență a avut loc în 1999 și de atunci, și până în prezent, 130 de studenți cu performanțe academice deosebite au beneficiat de premiile de excelență URSUS, devenite o tradiție în cadrul mediului universitar clujean.


abonare newsletter