Actualitate

23.000 de elevi clujeni primesc de azi „laptele şi cornul” din Târgu Jiu

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/18/05-corn.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Executivul Consiliului Judeţean Cluj a semnat astăzi contractul de distribuire a produselor de panificaţie aferente programului Guvernamental ”laptele şi cornul” destinat preşcolarilor şi elevilor din clasele I-VIII pentru zonele 2 şi 3 din judeţ.</strong></p>

 

Astfel, cei 23 de mii de elevi afectaţi de falimentul firmei Roland din Turda, responsabilă de distribuirea produselor de panificaţie în zonele Turda-Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi comunele arondate, beneficiază din nou de produsele prevăzute de programul ”laptele şi cornul”.


În urma negocierii directe fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, comisia constituită în cadrul Consiliului Judeţean Cluj, a declarat câştigătoare oferta depusă de SC SUCCES NIC COM SRL Târgu Jiu, cu o propunere financiară de 0,23 lei fără TVA/bucată produs. Nici una din firmele competitoare nu a depus contestaţie, astfel că firma câştigătoare a putut să înceapă distribuţia produselor de panificaţie chiar de astăzi, 18 decembrie 2012.

Valoare estimată a contractului pentru cele două zone ale judeţului, este de 391.281 lei fără TVA, respectiv 86.645 euro la cursul B.N.R. licitat în 3 decembrie 2012  - 1 euro = 4.5159  lei.



 

Citeşte şi:


Elevii din Gherla îşi vor primi cornurile de săptămâna viitoare....direct din Târgu Jiu

Mii de elevi din judeţul Cluj au rămas fără cornuri după ce firma care se ocupa cu distribuirea lor a intrat în faliment

Ultimele Stiri
abonare newsletter