Actualitate

Trei seri de spectacole la Cinema Mărăşti

<p><span style="font-size: small;"><strong>Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” din Cluj – Napoca organizează pentru publicul clujean la spectacolele “Seri de iarnă”, desfăşurate în zilele de 18, 19 şi 20 decembrie, de la ora 17, în sala  Cinematografului Mărăşti. <br /></strong>


În cadrul primului spectacol, de marţi, 18 decembrie, intitulat “Astăzi s-a născut Hristos”, va avea loc un concert de muzică clasică şi corală, cu participarea cursanţilor de la clasele: canto clasic, pian, chitară clasică şi muzică corală. Coordonatori: Lavinia Bocu, Olga Bordaş şi Emil Toma. Participă, de asemenea, corala “Canticorum”, coordonată de Doina Miclea.


Miercuri, 19 decembrie, a doua zi a “Serilor de iarnă”, intitulată “Noi umblăm să colindăm”, este dedicată colindului şi obiceiurilor româneşti, spectacolul fiind pus în scenă cu participarea Prea Sfiinţiei Sale, Episcopul ortodox, Vasile Someşanul. Veţi putea aplauda cete de colindători, formate din cursanţi de la clasele canto - muzică populară, acompaniaţi de taraful “Rapsodia Someşeană”, coordonat de Vasile Chiorean.


Joi, 20 decembrie, vor urca pe scenă viitoarele Voci ale României de la clasele de canto - muzică uşoară, în cadrul spectacolului “Vis de iarnă”.


În cele trei zile ale “Poveştilor de Iarnă”, veţi avea ocazia să vă bucuraţi ochii cu expoziţia de icoane îndătinate, cât şi cu tablourile invernale ale cursanţilor de la compartimentul Arte plastice.


Ultimele Stiri
abonare newsletter