Actualitate

Un copil de 13 ani a furat 68.000 de lei pentru ca părinţii lui să-şi poată cumpăra o casă

<p style="margin-bottom: 0in;" lang="ro-RO" align="JUSTIFY"><strong><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Un băiat de 13 ani a furat nu mai puţin de 68.000 de lei dintr-un birou aparţinând unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Banii urmau să fie folosiţi pentru achiziţionarea unui imobil în Gherla. </span></span></strong></p>

 


În 10 decembrie, Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras suma de 68.000 lei, dintr-un birou al unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie au depistat în trafic cu sprijinul poliţistilor din cadrul Postului de Poliţie Comunală Bonţida, un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Răscruci în direcţia Gherla, autoturism în care se aflau cinci persoane despre care existau date că au intrat în posesia sumei de bani sustrase din societatea comercială şi care urmau să încheie o tranzacţie de vânzare-cumpărare a unui imobil contra sumei de 52.000 lei”, a declarat Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.


Aceşia au declarat că se deplasează cu autoturismul la un notar public din municipiul Gherla, unde urmează să perfecteze actele de vânzare-cumpărare a unui imobilul, care urma să fie cumpărat de L. Aurel şi L. Marcu, cu suma de 52.000 lei.

Cei cinci au fost conduşi la sediul Postului de Politie Bonţida unde, cu ocazia percheziţiilor corporale asupra acestor lor a fost descoperită suma de 56.077 lei. Sumele de bani descoperite asupra persoanelor au fost ridicate pe bază de proces-verbal.


Cu ocazia audierilor s-a stabilit că L. Marcu, de 32 ani, din comuna Apahida şi L. Aurel, de 60 ani, din comuna Bonţida, au primit aceşti bani în seara zilei de 10 decembrie de la fiul lui L. Marcu, de 13 ani, care a relatat acestora că banii provin dintr-un furt comis în aceeaşi zi pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că L. Marcu poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Gherla, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Cluj.


Cercetarile continua în vederea recuperării în totalitate a prejudiciului cauzat.

abonare newsletter