Actualitate

Ambient Cluj împlinește 7 ani

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/14/cluj 7ani.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În data de 15 decembrie, Ambient Cluj își serbează aniversarea.</strong>


Ambient, unul dintre liderii pieței autohtone de comerț cu materiale de construcții, finisaje și amenajări interioare a inaugurat în urmă cu 7 ani la Cluj magazinul de pe str. Traian Vuia nr. 140, un centru comercial modern și elegant care oferă soluții complete pentru proiectele de construire sau renovare a casei.



Cu ocazia aniversării, Ambient întâmpină comunitatea din Cluj cu o campanie promoțională desfășurată între 15 și 16 decembrie 2012. Astfel, cei care achiziționează în această perioadă orice produs din centrul comercial situat în  Cluj-Napoca,  Str. T. Vuia, nr. 140, au șansa de a câștiga unul dintre cele 1250 de premii.



Fiecare premiu constă într-o ruletă promoțională înscripționată „Ambient” și se acordă o singură dată, pe baza unui singur bon fiscal, prezentat în original la casele de marcat. Desemnarea câștigătorilor se va face în urma validării conform tuturor condițiilor din regulament direct la casa de marcat, de către casier.

abonare newsletter