Actualitate

Conferință caritabilă a lui Dan Puric, la Cluj-Napoca

<p><strong>La invitaţia Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, maestrul Dan Puric, va susţine, marți, 18 decembrie 2012, de la ora 18.00, în Sala Auditorium Maximum conferința „Despre dragostea creştină”. </strong>

Conferința este organizată de Arhiepiscopia Clujului, în sprijinul continuării lucrărilor Mănăstirii de la Piatra Craiului din județul Cluj.

Intrarea la această conferință se face pe baza invitației, care costă 30 de lei și care se constituie într-o donație făcută Mănastirii Piatra Craiului, iar invitațiile pot fi cumpărate de la pangarele bisericilor ortodoxe din municipiul Cluj-Napoca, de la Catedrala Mitropolitană, de la magazinele de cărți și obiecte bisericești din Piața Avram Iancu nr. 2 si 18 și de la biserica studenților din capusul Hașdeu.


Tot în acest context, maestrul Dan Puric va susține, de la ora 17.00, în sala mare a Muzeului Mitropoliei Clujului din demisolul o scurtă evocare a personalității Mitropolitului Bartolomeu din perspectiva demintății creștine a mărturisirii.

O binecunoscută voce în peisajul public românesc, Dan Puric oferă prin prospețimea limbajului o mărturie a demnității creștine în lumea contemporană și perspectiva bucuriei de a redescoperi sensul de a fi creștin.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter