Actualitate

Cea mai sexy femeie în viaţă, surprinsă fără machiaj. Cum a apărut alături de Ashton Kutcher

<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/14/mila kunis.png" border="0" width="451" height="240" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Mila Kunis a fost surprinsă fără machiaj alături de iubitul său, actorul Ashton Kutcher. Cei doi actori au părut foarte familiari unul cu celălalt, semn că perioada de început a relaţiei lor a trecut, scrie Mediafax.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au fost surprinşi plimbându-se împreună pe străzile Los Angelesului. Cei doi au fost însoţiţi şi de câinele actorului, informează dailymail.co.uk.

Mila Kunis a apărut cu cearcăne la ochi, aşa cum publicul nu a mai văzut-o până acum.

Ea şi partenerul său, Ashton Kutcher, s-au îmbrăcat sport pentru ieşirea la plimbare, iar Mila nu s-a machiat şi nu şi-a aranjat părul.

Mila Kunis a fost desemnată cea mai sexy femeie în viaţă de către revista Esquire în luna noiembrie a acestui an.

Actriţa şi Ashton Kutcher au o relaţie din luna aprilie a acestui an, după ce actorul a divorţat de Demi Moore.


De origine ucraineană, Milena "Mila" Kunis a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy",  Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

Ultimele Stiri
abonare newsletter