Actualitate

50 de copii "adoptă" câte un bunic de la Centrul de Bătrâni

<p><strong>50 de copii, implicaţi în proiectul de mentorat „Mari şi Mici, Mari Amici”  al Fundaţiei Creştine de Ajutorare, vor poposi mâine la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă de pe B-dul 21-22 Decembrie, nr. 138, la ora 16.</strong></p>

 

Copii, spiriduşi ai Moşului Crăciun vor „adopta un bunic” din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă , căruia îi vor oferi  o cizmuliţă cu cadouri pe care fiecare copil a a realizat-o împreună cu voluntarul său. Acţiunea face parte din tematica de educaţie şi implicare civică a copiilor în cadrul proiectului, tematică prin care se urmăreşte educarea copiilor în spirit civic prin acţiuni practice.


Cei  50 de copii cu vârste între 8 şi 11 ani s-au implicat în decuparea, coaserea, decorarea cizmuliţei de cadouri, au mers la cumpărături, au ales cadouri pentru bunici. Prin acţiunea „Adoptăm un bunic” se urmăreşte sensibilizarea copiilor la nevoile celorlalţi, educarea comportamentului  şi implicarea. Cele mai frumoase şi bogate cizmuliţe vor fi premiate, iar copii vor fi răsplătiţi cu diplome de voluntariat pentru implicarea lor civică realizată în mod consecvent pe parcursul lunii decembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter