Actualitate

Judeţul Cluj nu are drumuri închise sau blocate

<p><span style="font-size: small;"><strong>La nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se în condiţii de iarnă, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.</strong></span><span style="font-size: small;">În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie pe drumurile judeţene, în ultimele 24 de ore, s-a acţionat pe 166 de sectoare de drumuri judeţene, cu 144 de utilaje şi mijloace auto, cu ajutorul cărora au fost împrăştiate nu mai puţin de 1 177 de tone de material antiderapant.</span></p>

 

 


În perioada  9 decembrie - 11 decembrie, de când au început ninsorile, s-a acţionat cu material antiderapant pe 326 de sectoare de drumuri judeţene, cu 305 utilaje şi mijloace auto, cu care au fost împrăştiate peste 2 897 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

“Acţiunea de deszăpezire şi intervenţie în urma acestor prime ninsori consistente s-a desfăşurat fără niciun fel de probleme majore, pe toate drumurile judeţene, astfel încât activitatea zilnică a fiecăruia dintre noi s-a putut desfăşura normal şi în situaţii de iarnă”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.


La rândul său, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a precizat că este mulţumit de felul cum decurge deszăpezirea în oraş. ”S-a intervenit în urgenţa 1, 2 și 3. Brantner Vereș a folosit 110 tone de materiale antiderapante și 14 utilaje. De asemenea, Rosal Cluj a intervenit cu 19 utilaje și 450 tone de materile antiderapanate. Au fost unele probleme, dar pe parcurs s-au remediat. Nu poți să ajungi în toate locurile deodată. Toată lumea ar dori ca din primul moment, când cade primul fulg de zapadă să fie mașina de deszăpezire acolo”, a precizat Emil Boc.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter